Om Oss

Sedan starten 1851 har Nymans Ur varit ett familjeföretag som idag driver fem butiker i Stockholm och Västerås, samt Oslo. Flaggskeppsbutiken ligger på Biblioteksgatan 1 i Stockholm.

I över 160 år har Nymans Ur 1851 arbetat med de bästa kvalitetsuren. Vi är auktoriserade återförsäljare, med det största utbudet i Skandinavien, till några av de mest exklusiva, traditionella och innovativa varumärkena i världen; Rolex, Audemars Piguet, Breguet, Cartier, Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Panerai, TAG Heuer, Vacheron Constantin, Tudor, Omega, Zenith, Ulysse Nardin, Sjöö Sandström och Longines. Med andra ord erbjuder vi det mest exklusiva och allra bästa ifrån klockmarknaden.

Förutom klockor finns ett stort utbud av smycken från Chopard och Ole Lynggaard samt vårt egna varumärke Rare Jewelry. Med vår mångåriga erfarenhet, höga kunskaps- och servicenivå samt våra 12 egna certifierade och välutbildade urmakare lever Nymans Ur 1851 upp till ledorden kvalitet, service och känsla.

Vår serviceverkstad i Västerås invigdes i oktober 2008. Det är den största och modernaste verkstaden i Skandinavien. Vi har både den senaste utrustningen och urmakare som utbildats av bland annat Rolex, Audemars Piguet, IWC, Panerai, Cartier, Jaeger-LeCoultre och Breguet. Läs mer under Service. För varje klocka vi säljer ingår en tvåårig internationell garanti som gäller hos samtliga auktoriserade återförsäljare runt om i världen.

För vissa klockor har vi dessutom förmånen att erbjuda en kostnadsfri försäkring under ett år. Vi är dessutom ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller Business to Business-försäljning. Vi kan erbjuda företag en mängd olika produkter när det gäller skattefria gåvor till anställda vid till exempel en 50-årsdag eller pension. Läs mer under Företag.

Läs Nymans Ur 1851 Jubileumsbok

Vi stöttar Kiva som långivare eftersom...
Tid är allt. Som företagsägare, privatperson, start -up eller en organisation är vi i stort behov av att röra oss framåt och tiden är värdefull.
Många affärsidéer har blivit framgångsrika tack vare utmärkt timing. Det viktigaste just här och nu är den tid vi lägger ner för att hjälpa varandra. Därför har Nymans Ur 1851 som den största klockbutiken i Sverige valt att starta ett team på Kiva. På så sätt kan vi tillsammans kan stötta människor och företag i olika delar av världen för att kunna uppnå deras mål och drömmar.

Se vårt engegemang
https://www.kiva.org/team/nymansur

© Copyright Nymans Ur 2019. All rights reserved.