Watchout Magazine

Den första utgåvan av Watchout Magazine gavs ut våren 2008. Ända sen dess har tidningen fortsatt att ges ut en gång per år. Innehållet baseras på de nyheter om klockor och smycken som presenteras under SIHH (klockmässan in Genève), samt klockmässan i Basel. Tack vare att tidningen produceras direkt efter de årliga mässorna är de fyllda med nyheter. Den får därför en lång livslängd och ett unikt efterhandvärde med tidstypiska inslag från varje år. Watchout Magazine distribueras till kunder, i butikerna Nymans Ur 1851 och KRONS, samt på utvalda evenemang.

I Watchout Magazine finns en tradition av uppmärksammade photoshoots från framstående lifestyle- och stillebenfotografer som bland annat Frederik Lieberath, Daniel Lindh, Johan Annerfelt. Tillsammans med vackra och intressanta reportage om det senaste inom den exklusiva klock- och smyckesvärlden gör det möjligt att låta sig inspireras av kreativa bilder, vackra och funktionella klockor samt urmakarkunskap av högsta kaliber - allt i ett smidigt format.

Konceptet Watchout har ytterligare ett ben, Watchout Event. Ett evenemang som äger rum vart annat år med sin fjärde upplaga nu senast i oktober 2015.

Watchout Event

Den 7-8 oktober 2015 hölls Nordens största och mest exklusiva klock- och smyckesevenemang i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. KRONS och Nymans Ur 1851 välkomnade in till en alldeles unik värld av speciellt utformade utställningar och installationer för att visa upp det senaste från industrin. Utställningen skedde tillsammans med femton världsdominerade klockvarumärken och två smyckesvarumärken.

Rolex, A. Lange & Söhne, Audemars Piguet Breguet, Blancpain, Breitling, Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Tudor, Panerai, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin och Zenith fanns plats med sina speciellt utformade montrar och miljöer för att visa sina enastående kollektioner. Samtidigt passade Pasquale Bruni och Les Pavés på att visa upp sina bedårande smyckeskollektioner.

Watchout Movies

Under en period på 6 veckor efter evenemanget i oktober 2015 publicerades ett avsnitt i veckan med speciellt utvalt material och från intervjuer från evenemanget. Du hittar alla avsnitt här nedan:

Episod 1

Episod 2

Episod 3

Episod 4

Episod 5

Episod 6

Tack alla medverkande kollegor och representanter. Vi ses igen på Watchout Event 2017!