NYMANS UR 1851 HAR LANSERAT TJÄNSTEN PRE-OWNED

INBYTEN

Vi tar emot inbyten på klockor med tillhörande originalcertifikat från de varumärken vi själva saluför. Detta är ett bra sätt att kunna hålla din klockgarderob à jour och smidigt och tryggt byta in din klocka när du ska köpa en ny.

Vi önskar belysa att tjänsten erbjuds helt utan kommission, i syfte att erbjuda våra kunder en adderad möjlighet att enkelt handla klockor på ett självfinansierat sätt. Alla klockor som mottages värderas av vår värderingsman på plats, som värderar din klocka utifrån aktuellt marknadsvärde. Värderingen används sedan som prisavdrag vid köp av ny klocka hos oss.

Vänligen observera att vinsten ej kan utlösas i pengar, utan endast som en fördel vid nytt klock-/smyckesköp. Tjänsten innebär att inbyte och klockköp sker vid samma tillfälle, vilket medför en snabb och enkel affär.

ETT SÄKERT SÄTT ATT HANDLA PRE-OWNED

När vi som certifierad återförsäljare tar emot en klocka går vi igenom den grundligt, servar den vid behov, och utlovar ett års servicegaranti för köparen. Då vi enkom mottager klockor med originalcertifikat, och urmakare från vår egen (Nordens största) serviceverkstad servar dem, kan du som köpare känna dig trygg med din affär.

Välkommen in!