Olof Larsson’s favoriter

I oktober så frågade vi vilken klocka som kändes bäst på handleden för Olof Larsson, ägare Nymans Ur 1851. Svaret var hans senaste tillskott i samlingen, en Audemars Piguet Royal Oak Ultra Thin Tourbillon. Kolla in filmen här där han berättar mer om den!

 

 

Vi spanade in samma vrist idag och till vår stora förtjusning såg det ut såhär 😀

Inte alls dumt med en A. Lange & Söhne Zeitwerk i vitt guld med en semla på älskade fettisdagen till ära.

IMG_4436

 

Eller om man behöver stressa ner så gör Olof Larsson gärna såhär med en semla, hehe!

 

IMG_4445

 

Idag på Nymans Ur 1851 firar vi fettisdagen med eget brandade semlor och för dig som är sugen på mer än bara semlor, t.ex. klockor och smycken, vet du att det är till oss på Biblioteksgatan 1 i Stockholm som du är som mest välkommen!

 

Väl mött!

 

Biblioteksgatan 1

Vad händer innanför dörrslussen i vår flaggskeppsbutik Nymans ur 1851 på biblioteksgatan 1? Här presenteras nyheter, stora som små, från vår tickande värld. Vill du ha ännu mer av nymans ur 1851 i ditt liv? Följ oss även på instagram @nymansur1851 för dagliga uppdateringar.

No Comments Yet

Comments are closed