PODCAST

KlocksnackCover

 

Vi har tillsammans med Sveriges största klockforum startat ett podcast – Klocksnack tillsammans med Nymans Ur 1851.

I vårt vackra avlånga och klockintresserade land ser vi ett tomrum i podcastformatet, därför har vi tillsammans tagit det här steget för att fylla ett behov och främja det alltmer ökade intresset för klockor och armbandsur. Klocksnack.se och Nymans Ur 1851 är två av de största aktörerna i klockbranschen. Med våra olika bakgrunder och inriktningar ser vi vårt partnerskap som en perfekt matchning i sammanhanget. Vårt gemensamma mål är att främja klockintresset hos er alla!

Idag är första avsnittet ute och vi är väldigt nyfikna på vad ni alla tycker så kom gärna med feedback. Första avsnittet handlar om årets klocknyheter och trender. Löpande under året släpps därefter fler avsnitt med olika teman.

HÄR hittar ni podden!

Vi hörs och glöm inte att prenumerera på podden!

Klocksnack – Tillsammans Nymans Ur 1851

 

Miss Nyman

Miss Nyman är klockbloggen med kvinnlig touch. Här läggs fokus på dammodeller och smycken, och som självutnämnd stilexpert visar hon gärna hur hon matchar dem i sin vardag. Följ med och få glimtar av hennes glittrande livsstil, präglad av en förkärlek för diamanter, poppiga färger, och bestående kvalitet.

No Comments Yet

Comments are closed